Sunteti interesat de unele piese auto second hand originale?

Aveti o sansa foarte buna sa va ajutam. Site-ul http://www.deeadezmembrariauto.ro/ , va sta la dispozitie cu o gama variata de piese de schimb pentru autoturisme. Oferta noastra se adreseaza tuturor celor care apreciaza si doresc piese de inalta calitate !! Noi oferim clientilor nostri profesionalism in furnizarea de produse si servicii oferite . La noi ve-ti gasi o gama larga de piese auto din dezmembrari cum ar fi : cutii de viteza , elemente de caroserii , motoare si alte piese provenite de la cele mai bune branduri din industria de automobile si multe alte piese si accesorii pentru autoturismul dvs. Suntem foarte interesati ca sa va oferim produse ce sunt pe deplin functionale!!! De asemenea piesele comandate de dvs , (online sau telefonic) se pot livra in localitatea dvs, in timp foarte scurt prin curier rapid.

De ce sa alegeti Dezmembrari Deea?

1 .Firma noastra este complet autorizata de catre toate entitatile (R.A.R , Mediu, Politie etc…)
2. Pese de calitate.
3. Rapiditate , promptitudine .
4. Suport tehnic .
5. Preturi acceptabile.

 

Pentru a afla informatii despre piese nu ezita sa ne contactezi pe Facebook , Email , Telefon sau formularul  de contact de mai jos .

FACEBOOK :   https://www.facebook.com/deea.dezmembrari
EMAIL :  deeadezmembrari@yahoo.com
TELEFON : 0749.986.683 (Orange) ;  0260.619.999 (Telekom)

 

FORMULAR CERERE INFO

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar Telefon (obligatoriu)

Marca / Model

Mesaj

 

Nota* : Deea Dezmembrari poate oferi un raspuns rapid doar in timpul programului mentionat in Orar in caz contrar vom reveni cu un raspuns in decursul zilelor urmatoare , Va multumim !